Author Details

Zanaj, Elma, Departamenti i Elektronikes dhe Telekomunikacionit, Fakulteti i Teknologjise se Informacionit, Universiteti Politeknik i Tiranes, Tirana, Albania, Albania

  • Vol 5, No 1 (2009) - Open Call Articles
    Optimal Share Factors in the Push-Sum Algorithm for Ring and Random Geometric Graph Sensor Networks
    Abstract  PDF